OVER MIJ

Over mij

Mijn naam is Laura, 25 jaar en momenteel fulltime studente social work (GGz). 

Maar wie is Laura nu eigenlijk?
Ik vind dit zelf altijd héél erg lastig om te zeggen, daarom hierbij wat anderen over mij zeggen. Mensen beschrijven mij als een jonge gepassioneerde vrouw, met een enorme drive tot leven. Andere woorden die men gebruikt om mij de omschrijven zijn; consequent, rationeel, toegankelijk en vrolijk. 

Het doen van onderzoek is een grote drijfveer voor mij. Een kritische en neutrale houding aannemen en constant vragen blijven stellen, om zo tot een optimaal resultaat te komen. Zoeken naar de mogelijkheden en de onmogelijkheden zien als uitdagingen. 

Waarom deze blog? 
Ik ben deze blog begonnen om mijn ervaringen te delen, omdat ik merkte dat er weinig persoonlijke informatie te vinden was toen ik net mijn stoma en sonde kreeg. Ik kon veel vinden in folders en op websites, maar niets beschreef/omschreef het leven met. Als ik al iets kon vinden over het leven met bijvoorbeeld een stoma, dan was dit in het Engels. 

Het doel is dan ook meer duidelijkheid geven over de wereld van stoma's en sondevoeding. Wat houdt dit in en wat zijn de mogelijkheden? Hoe is het leven met een stoma? Waar loop ik zoal tegen aan, gedurende mijn dagelijkse leventje. 

Samenwerking 


Er zijn verschillende manieren om met mij samen te werken, denk hierbij aan publieke lezingen/presentaties, onderzoek, product reviews, concerten en modellenwerk. 

Uiteraard bent u vrij om producten vrijblijvend op te sturen, in de blogpost wordt dan vermeldt dat de producten gekregen zijn. Het is niet mogelijk om uw merk of product middels betaling te laten reviewen. 

Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking, kunt u mij bereiken middels het contact formulier, zie 'contact'.  
Share by: